Toimin yrityksessäni sielunhoitoterapian tuottajana. Olen koulutukseltani lastenohjaaja, kehitysvammaisten hoitaja ja kehitysvammaistenohjaaja. Sekä sosionomi. Olen työskennellyt n. 30 vuotta erilaisissa tehtävissä. Palvelen etupäässä yksityisiä, täysi-ikäisiä ihmisiä. Lisäksi toimin vapaaehtoisena seurakunnassa.

Sielunhoitoterapeuttikoulutukseni ei vastaa psykoterapiakoulutusta eikä anna Valviran hyväksymää pätevyyttä mutta on Suomen ACC:n ( Association of Cristian Counsellors Finland ) akkreditoima.

Keskityn työssäni turvallisen tilan / suhteen luomiseen sekä läsnäolevaan kohtaamiseen. Pyrin auttamaan sinua  havainnoimaan  itseäsi niin, että tulisit tietoisemmaksi oman käyttäytymisen perusteista. Rohkaisen löytämään myös omat vahvuudet sekä voimaantumaan luomistyön kautta suhteessa itseesi, Jumalaan ja toisiin ihmisiin.  

Pienestä asti muistan pelastaneeni pulassa olevia eläimiä ja ihmisiä pyrkien auttamaan. Olen aina viihtynyt mieluummin pienemmissä porukoissa kuin suurissa ihmisjoukoissa. Olen läpi elämäni tehnyt sisäistä kasvumatkaa ja pyrkinyt etsimään turvallisuutta ja välittämistä . Kipeitä tunteita ei kannata yrittää painaa pois vaan kääntyä niitä kohti. Niillä on viestiä tuotavana.  Osaan jo suhtautua itseeni hiukan lempeämmin ja hyväksyvämmin.  Olen edelleen matkalla. Olen persoonaltani herkkä, rehellinen ja luotettava ihminen. Nautin luonnossa ja varsinkin metsässä liikkumisesta. Pidän paljon eläimistä sekä nautin vuorovaikutteisista keskusteluista.

Koulutettuna sielunhoitoterapeuttina sekä ihmisenä minulle jokainen kiireetön ja rauhallinen kohtaaminen on todella tärkeä. Toimintani perustuu läsnäoloon nykyhetkessä, luottamukseen, kunnioittamiseen, armollisuuteen, myötätuntoon ja  rehellisyyteen.


Koulutus

Kehitysvammaistenohjaajan tutkinto 1992

Sosionomi 2017

Sielunhoitoterapeutti  Tesiko 11 /2023  80 op


Täydennyskoulutus

Lääkehoidon lupa, Sosiaalialan ammattihenkilö

Lasten urheilun perusteet

Sosiaalieettiset opinnot ( 10 ov )

Liikunta ja autismi

Avekki-koulutus

Psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot  kesken

Mieli ry  Hyvän Mielen Tukijoiden ja Kriisiauttajien peruskoulutus Sielunhoitoterapia Heijastus

Päivi-Maria Arponen

0440656040

apaivimaria@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!